អង្គភាពលទ្ធកម្ម
ផ្នែកចុះបញ្ជីសំណាក
ផ្នែកហិរញ្ញវត្ថុ
About NHQC
Organization chart
Publications
Contact us
Calendar
មជ្ឈមណ្ឌលជាតិពិសោធន៍សុខាភិបាល
National Health Products Quality Control Center
Home
Areas of Expertise
ផលិតផលឱសថ
អាហារបំប៉នសុខភាព
ផលិតផលឱសថបុរាណ
ផលិតផលគ្រឿងសំអាង
ផលិតផលចំណីអាហារ និងភេសជ្ជៈ
Registration
របៀបដាក់ពាក្យស្នើសុំធ្វើវិភាគគុណភាព
ពាក្យស្នើសុំធ្វើវិភាគគុណភាព
ឯកសារយោង
តម្រូវការចំនួនសំណាក
តម្លៃសេវាកម្ម
NHQC COMPONENTS
Administrative Bureau
អង្គភាពលទ្ធកម្ម
ផ្នែកចុះបញ្ជីសំណាក
ផ្នែកហិរញ្ញវត្ថុ
Technical Bureau
ផ្នែកធានាគុណភាព
មន្ទីរពិសោធន៍រូប-គីមីសាស្រ្ត
មន្ទីរពិសោធន៍ បាក់តេរីសាស្រ្ត
ផ្នែកស្រាវជ្រាវ និងអភិវឌ្ឍន៍
External & Internal Audit
Released Certificates
News & Events
សេចក្តីជូនដំណឹង
ដំណឹងជ្រើសរើសបុគ្គលិក
ការតវ៉ា និងផ្តល់ព័ត៌មាន
ផ្សេងៗ
Go
Home
ផលិតផលចំណីអាហារ និងភេសជ្ជៈ
ផលិតផលចំណីអាហារ និងភេសជ្ជៈ
1. ផលិតផលចំណីអាហារ និងភេសជ្ជៈ
Description / Appearance
Average Weight / Average Fill Weight
Residue on Ignition or Loss on Ignition
Water Determination (Loss on Drying / Karl Fischer)
Microbial Limit Test / Microbial Contamination
Identification
Assay
Heavy Metal
2. ផលិតផលទឹកផឹក (Drinking Water)
Description / Appearance
Average Fill Volume
pH
Ammonium
Chloride
Total Hardness
Iron
Nitrate
Nitrite
Zinc
Free Chlorine
Total Chlorine
TDS (Total Dissolved Solids)
Arsenic
Microbial Limit Test / Microbial Contamination